Alder Hey

WET POUR AT ALDER HEY CHILDREN’S HOSPITAL


Site Name: Alder Hey
Type: Playground and Decorative Surfacing
Surfacing Installed: Wet Pour
Location: Liverpool

DCM has announced the successful completion of the wet pour outdoor surfacing at the front entrance to Alder Hey Children’s Hospital in Liverpool.

Designed through the eyes of a child, the new hospital is a more exciting place; inviting, warm, happy, calming and educational, offering children a ‘home-from-home’ when they need it most. Aside from the brand new clinic areas, operating theatres and research facilities, the hospital offers children access to play areas, outdoor spaces and striking views of the park.

Alder Hay chief executive, Louise Shepherd, said:
“This was a once in a life time opportunity to create something really special for our patients, families and staff; a dedicated healthcare facility providing the very best treatment and care for thousands of children and young people.”