Peckham Levels Play Area

Peckham Levels Play Area

Site Name: Peckham Levels Play Area
Location: Brixham
Surface Type: Wetpour

The Peckham Levels project is one of DCM’s inspiring indoor play area installations.

Split over seven floors, Peckham Levels was created as a grassroutes project to provide affordable and inspirational space for independent businesses, artists and local entrepreneurs.

Carl Turner Architects required a soft, vibrant, durable and noise reducing surfacing solution which could also be used to cover a half pipe skate board ramp and ten wooden play / seating areas of various shapes and sizes. The versatile nature of EPDM rubber granules proved to be the ideal solution to the project requirements.

The Architect at CT Architects commented:

“We are delighted with the work carried out by DCM. The installers remained polite, courteous and worked very hard, despite it being a very difficult install on a vertical surface.

We received prompt, courteous responses at every stage of the procurement process, from initial enquiry to settlement of final account.

We are pleased to recommend and include DCM as a preferred supplier for future potential projects of this nature.”



X
X